Gå direkt till innehåll
SamCert bjuder på fullmatat program

Nyhet -

SamCert bjuder på fullmatat program

När SamCert bjuder in till årets nätverksdagar är det ett rikt och varierat program som erbjuds. Det handlar bland annat om Agenda 2030 och de förändrade rutiner som följt i pandemins spår.

Nätverksdagarna är ett forum för utbyte av information och idéer inom ledningssystem och certifiering med SamCert och nätverksföretagen. Årets nätverksdagar kommer att äga rum mellan den 29 november och 2 december.

  • Vi kommer under de närmaste dagarna att gå ut med inbjudan och program, säger VD Ann-Sofie Gustafsson. Min förhoppning är att det ska finnas något på programmet som intresserar alla våra kunder.
  • SamCerts Nätverksdagar brukar vara ett mycket uppskattat event där vi får möjlighet att få träffa våra kunder under mer avspända former och det ges utrymme för utbyte av erfarenheter företagen emellan.

På programmet står också föreläsningar av kunniga konsulter:

  • Den nya arbetsplatsen: hur använder vi vårt ledningssystem med förändrade rutiner efter pandemin? Hur genomför vi möten, digitalt, fysiskt eller digifysiskt?
  • Agenda 2030 och de 17 globala målen. Hur kan vi bidra i det arbetet?
  • Det blir uppföljning av föregående års tema som gällde skapande av en kontinuitetsplan.
  • Det ställs frågor och ges svar om risk management. Vi ger tips om IT-säkerhet i mindre bolag.
  • Naturligtvis blir det också information om nyheter från SamCert bland annat den nya versionen av vår handbok för ledningssystem.

Förhoppningsvis ger programmet deltagarna inspiration i det fortsatta certifieringsarbetet. Vi ser fram emot få två välbesökta Nätverksdagar med nöjda deltagare, avslutar Ann-Sofie Gustafsson

Ämnen

Kategorier

Regioner

Presskontakt

Ann-Sofie Gustafsson

Ann-Sofie Gustafsson

Presskontakt Presskontakt Företagsledare, Projektchef 031-711 27 40